Start
Naar de webshop
Gereedschap
Machines
Elektra
Reparatie en onderhoud
Schoonmaak
Tuingereedschap
Verspaning
IJzerwaren
Veiligheid PBM
Leverbare merken
Weblog
Contact
Weblog
Weblog
Weblog

Toolspot b.v.

FAQ

Catalogus en aktiefolders

Waar is webshop toolspot.nl gebleven?

Webwinkel toolspot.nl is verplaatst naar www.toolspot.eu met een nieuw en groter assortiment. Door vooruitgang (software) en grote prijsverhogingen tot wel 12% in 2021, waren we genoodzaakt de NL winkel dicht te zetten en de vernieuwde EU winkel onliine eerder te openen. Dus, dezelfde eigenaar en contactpersoon.


Kan ik op rekening kopen?

Helaas blijkt uit het verleden dat niet iedereen zijn betalingsverplichtingen nakomt. Kopen op rekening is daarom in de webwinkel niet mogelijk. Gecontroleerde bedrijven kunnen wel een klantnummer krijgen.


Kan ik afhalen in een winkel?

Wij zijn dagelijks geopend voor klanten die willen afhalen of persoonlijk contact en advies wensen.


Ik zoek een artikel dat niet in de webshop staat. Wat nu?

Neem gerust contact met ons op zodat we u kunnen informeren of iets leverbaar is. We hebben beschikking een database van 2 miljoen leverbare artikelen.

P.S. Soms zijn er artikelen die wegens gewicht of omvang niet voor normale posttarieven verzonden kunnen worden. Lengtes > 2 meter of gewicht > 32Kg.


Wat zijn de levertijden?

In de webshop staan de verwachte levertijden vermeld. Dit is gebaseerd op ervaring uit het verleden. We kunnen niet in de magazijnen van de fabrikant kijken of voorraad toereikend is. Bij twijfel of spoed graag eveb contact. Wij kunnen voor u informeren.


Fakturen oude webshop...

We hebben de data van de oude webshop opgeslagen. Een kopie faktuur kan opgevraagd worden.